NEC neemt per direct afscheid van aanvaller Jordan Larsson

2 januari 2018, 14:10

NEC neemt per direct afscheid van Jordan Larsson. De aanvaller kwam een jaar geleden over van Helsingsborgs IF, maar mag vanwege een gebrek aan uitzicht op speeltijd op zijn favoriete positie alweer vertrekken uit Nijmegen. Wel ontvangt de eerstedivisionist een transfersom voor de Zweed.

"De laatste weken van de eerste seizoenshelft had Jordan een basisplaats vanaf de rechterflank, maar het uitzicht op speelminuten op de positie die hij ambieert, centraal in de spits, is minimaal", vertelt technisch directeur Remco Oversier op de clubsite. "Daarnaast krijgt Jordan een heel mooie kans bij IFK Norrköping en had hij de wens terug te keren naar Zweden. We gunnen hem deze stap, verdienen er zelf nog een mooie transfersom aan en wensen Jordan dan ook veel succes bij IFK Norrköping."

Naast de transfersom heeft NEC ook een bonusconstructie bedongen in de overeenkomst. Eerder op de dag (dinsdag) presenteerde de Nijmegenaren een nieuwe coach en zag het verdediger Robin Buwalda [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/326670/go-ahead-slaat-weer-toe-nec-er-buwalda-voor-half-jaar-gehuurd/,_blank,tijdelijk verkassen]. De zoon van Henrik Larsson kwam tot 24 officiële duels, waarin hij viermaal scoorde en evenveel assists gaf.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen