Man United doorbreekt slechte reeks met zege op Everton

1 januari 2018, 20:21

Manchester United kon de laatste wedstrijden van 2017 maar niet winnen, maar in het nieuwe jaar was het wel prijs voor de ploeg van José Mourinho. Op bezoek bij Everton (waar Cuco Martina een basisplek had) werd het 0-2, dankzij goals van Anthony Martial en Jesse Lingard.

Het was voor rust niet onaantrekkelijk om te zien, omdat het tempo hoog lag. Echter ging er bij beide ploegen zoveel fout, dat de teams niet verder kwamen dan afstandsschoten. Een fraaie curvebal van Paul Pogba zag er het meest dreigend uit, maar deze krulde net naast het doel. Ook na rust kwam het gevaar van afstand, maar Juan Mata raakte met zijn heerlijke uithaal wel de paal achter Jordan Pickford. Een paar minuten later was de eerste echte kans daar, maar de voorzet van Pogba was een paar centimeter te scherp voor Martial. Twee minuten later was het wel raak, toen hij vanaf de rand van het strafschopgebied heerlijk raakschoot op aangeven van Pogba.

Everton kwam er totaal niet meer aan te pas en mocht blij zijn dat Manchester United in de afwerking niet altijd even scherp was. Daardoor bleef de ploeg van Sam Allardyce lang in leven. Daar kon twintig minuten voor tijd Oumar Niasse de 1-1 binnen koppen, maar hij mikte net naast. De kans leek de thuisploeg nieuwe energie te geven, hetgeen een paar hachelijke situaties voor het doel van David de Gea opleverde. Toch moest Pickford de belangrije reddingen blijven maken op een goed schot van Lingard. Een paar minuten later was het wel raak, toen Lingard de bal geweldig binnenkrulde. De doelpuntenmaker kreeg nog een publiekswissel, waardoor Daley Blind nog een paar minuten kon meepikken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen