Klopp ligt niet wakker van 'Nike-blunder': "Interesseert mij niets"

1 januari 2018, 18:36

Liverpool boekte maandag een zwaarbevochten zege op bezoek bij Burnley (1-2), maar toch zullen vele fans zich zorgen maken om de toekomst van Philippe Coutinho. De spelmaker ontbrak op Turf Moor in de wedstrijdselectie en de geruchten over een transfer naar Barcelona. Nike maakte al een 'fout' door de Barça-fans de optie te geven een shirt met de naam van de Braziliaan te bestellen. 

"Het zou mij niet minder kunnen interesseren", zegt Jürgen Klopp na afloop in de catacomben, als hem gevraagd wordt wat hij vindt van de actie van Nike. Verder zou de middenvelder niet in de selectie zijn opgenomen vanwege een kleine blessure, zo zei hij tegen een journalist van de BBC.

De Duitse manager houdt zich liever bij de wedstrijd, die in blessuretijd gewonnen werd dankzij een goal van Ragnar Klavan. "Een fantastische zege, dit is misschien wel een van de lastigste uitwedstrijden van het seizoen. Het was geen fantastische voetbal, maar we hadden wel een geweldige mentaliteit vandaag. Dat we ons nog oprichten na die gelijkmaker, is niet iets dat we dit seizoen al veel vaker hebben gedaan."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen