Reijnen mag weg bij Groningen: "Verkoop de beste optie"

1 januari 2018, 15:39   Bijgewerkt: 1 januari 2018, 16:36

Bij FC Groningen dreigt er deze winter achterin een leegloop. Hoewel de club nog geen bod heeft gehad op Samir Memisevic, zijn er geruchten over een transfer naar AZ. Verder mag Etienne Reijnen sowieso uitkijken naar een nieuwe werkgever.

"Voor Reijnen is de situatie heel duidelijk", zegt technisch manager Ron Jans tegenover Het Dagblad van het Noorden. "Zijn contract loopt na komend half jaar af. De kans op verlenging is niet groot. In financieel opzicht is verkoop voor de club de beste optie, maar er is op dit moment geen belangstelling voor hem. Dat zegt overigens niets, er kan nog van alles gebeuren. Het transferwindow opent pas op 1 januari en op dit moment is het nog steeds december."

Ook Ruben Jenssen zou in de belangstelling staan. De Noor begon het seizoen in de basis, maar lijkt die plek sinds zijn blessure kwijt te zijn. De middenvelder zou kunnen terugkeren naar zijn geboorteland en twijfelt daarover. "Ruben is er zelf nog niet uit wat hij wil."

Verder hoorde Groningen nog altijd niks van AZ over Memisevic. "Ik weet nergens van. Vooropgesteld, we willen hem graag houden. Memisevic is tijdens de eerste seizoenshelft steeds sterker geworden. Maar als er op zeker moment een goed bod komt en de speler in kwestie wil weg, schikken we aan tafel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen