Mourinho wijst weer eens naar arbitrage

30 december 2017, 21:51   Bijgewerkt: 30 december 2017, 22:55

Niet alleen Manchester United beleefde een teleurstellende wedstrijd tegen Southampton, ook arbiter Craig Pawson vindt José Mourinho. De Portugees vindt dat zijn ploeg een penalty had verdiend. Het duel met The Saints op Old Trafford leverde zaterdagavond geen doelpunten op.

Volgens Mourinho raakte Maya Yoshida de bal in de eerste helft met zijn arm, en was het een duidelijke strafschop. "Ik denk dat het ook een teleurstellende avond is voor Craig, omdat hij een van de beste scheidsrechters in Europa is", begint Mourinho tegenover de BBC. "Wij misten makkelijke kansen, maar ik ben erg ongelukkig met de niet gegeven penalty. Het was een sleutelmoment, dit was niet goed van hem."

Op de website van United gaat The Special One nog even verder. "Het was een strafschop, zoals Marcus Rashford tegen Leicester City een penalty had verdiend en dat Ander Herrea tegen Manchester City er één had moet krijgen. De drie optredens van de scheidstrechters - Michael Oliver tegen City  en Jon Moss tegen Leicester en Craig vanavond - waren goed, maar ongelukkige beslissingen hebben ons benadeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen