Narsingh maakt zijn eerste in Engeland: "Een geweldig gevoel"

30 december 2017, 20:54

Luciano Narsingh koos een perfect moment voor zijn eerste doelpunt voor Swansea City. De oud-speler van PSV en sc Heerenveen schoot zijn werkgever zaterdag in blessuretijd naar een overwinning op Watford (1-2). "Een geweldig gevoel. Ook omdat het mijn eerste doelpunt in de Premier League is."

Voor Narsingh was het zijn twaalfde optreden dit seizoen in de Premier League. "Ik heb dit seizoen veel kansen gehad. Geweldig om uiteindelijk mijn eerste goal voor Swansea te maken", zegt de rappe aanvaller, die een jaar geleden PSV verruilde voor The Swans, op de website van zijn werkgever.

Swansea keek tot de 86ste minuut tegen een achterstand aan, waarna André Carrillo de gelijkmaker maakte en Narsingh een paar minuten later vanuit de rebound toesloeg. "Het was een lastige wedstrijd. We verloren te vaak de bal en speelden niet goed. Het is knap hoe we het omgedraaid hebben. We hebben karakter getoond."

Het zege op Watford betekende ook een droomdebuut voor trainer Carlos Carvalhal, die zaterdag debuteerde na zijn aanstelling eerder deze week. "Hij heeft ons vertrouwen gegeven. Hij wilde dat we onszelf lieten zien en gingen dribbelen met de bal."

In ieder geval voor even is Swansea van de laatste plaats af. West Bromwich Albion is de nieuwe hekkensluiter, maar komt op Oudejaarsdag in actie tegen Arsenal. "We weten dat deze overwinning niet alles verandert, maar we moeten blijven vechten voor meer resultaten als deze", aldus Narsingh.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen