Manchester United blijft zwalken na nieuw gelijkspel

30 december 2017, 20:24

Manchester United heeft voor de derde keer op rij gelijkgespeeld. Op Old Trafford kwam United zaterdag tegen Southampton niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Door het gelijkspel is de zwalkende ploeg de derde plaats kwijtgeraakt aan Chelsea, dat eerder op de zaterdag won van Stoke City (5-0).

Op een aardig begin na, voetbalde Manchester United tam. Iets wat de ploeg van José Mourinho de laatste weken sowieso al doet. De laatste wedstrijd van 2017 vormde daar geen uitzondering op. Met een vrije kopkans van Romelu Lukaku is het belangrijkste wapenfeit van de eerste helft wel genoemd. Diezelfde Lukaku moest met op het eerste gezicht een ernstige blessure van het veld. Hij botste met zijn hoofd tegen die van Wesley Hoedt en bleef lang stil liggen. Per brancard verliet de Belg het veld. De eerste berichten zeggen dat de schade meevalt.

Southampton had misschien wel meer kunnen profiteren van het povere United. Er waren kansjes voor de bezoekers, waaronder een kopbal van Hoedt. De grootste was na rust voor Shane Long. Hij kwam voor Nemanja Matic, maar vergat van dichtbij een hoek te kiezen. Zijn inzet kwam op de voet van David De Gea terecht. In de slotfase konden The Saints een aantal speldprikjes uitdelen, omdat de thuisploeg meer ruimte weggaf op zoek naar de overwinning. Die kwam er niet voor de nieuwe nummer drie van de Premier League. Ook omdat een doelpunt van Paul Pogba terecht wegens buitenspel werd afgekeurd en Southampton stand hield.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen