Lammers: "Ooit hoop ik hier met rugnummer negen te spelen"

30 december 2017, 12:50

Een vaste basisplaats heeft Sam Lammers nog niet, maar de talentvolle spits lijkt daar wel steeds dichterbij in de buurt te komen. De twintigjarige aanvaller is ambitieus en wil het graag in het eerste elftal van PSV laten zien. Hij hoopt Luuk de Jong in de toekomst uit de basis te kunnen spelen.

"Ooit hoop ik dat hier met nummer 9 op mijn rug te mogen doen. Als eerste spits", zegt Lammers ambitieus op de website van PSV. "Voor een speler kan het natuurlijk niet snel genoeg gaan, maar ik weet dat ik geduld moet hebben en mezelf moet ontwikkelen. Als je bijvoorbeeld naar Luuk kijkt, die kan ontzettend goed koppen en timen. Daar heb ik echt nog wel wat stappen in te zetten. Ook fysiek en mentaal heb ik nog wat te winnen. Als dat gelukt is, hoop ik dat de spitspositie van PSV de beloning is."

Lammers schoot vorig seizoen alle netten kapot in de Jupiler League, maar kwam er in de Eredivisie bij PSV 1 nauwelijks aan te pas. "Vorig jaar had ik een periode dat het lekker ging bij Jong PSV, maar dat ik op de training bij PSV 1 het verschil niet kon maken. Naarmate de tijd vorderde begon ik me beter en beter te voelen. Op een gegeven moment voelde ik dat ik het niveau van de trainingen aankon. Toen wist ik: nu zit ik er dichtbij."

Dit seizoen staat hij op drie optredens in de Eredivisie. Voor Jong PSV maakte hij al zeven treffes in negen duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen