'Jean-Paul de Jong gaat Ten Hag opvolgen bij Utrecht'

29 december 2017, 07:42

Donderdag werd al duidelijk dat Jean-Paul de Jong de voornaamste kandidaat is om Erik ten Hag op te volgen en de voormalig profspeler lijkt de klus inderdaad te moeten gaan klaren. Volgens De Telegraaf maken de Domstedelingen haast met het presenteren van de 47-jarige coach.

Na het vertrek van Ten Hag naar Ajax gingen alle blikken vrijwel direct naar De Jong, die er bijzonder goed opstaat in Utrecht. De coach werkte de afgelopen 2,5 jaar als assistent van Ten Hag en was daarvoor twee seizoenen trainer van FC Eindhoven. Utrecht acht hem nu klaar voor het grote werkt en wil hem snel aanstellen als nieuwe hoofdtrainer.

Middenvelder Yassin Ayoub ziet het in ieder geval zitten in De Jong. "Hij weet precies wat onze speelstijl is en kent de jongens heel goed", zegt hij. "Het zou zeker een optie zijn om hem als hoofdtrainer aan te stellen. Als de club dat ziet als een oplossing, kan ik dat alleen maar toejuichen."

De Jong heeft in Utrecht een prachtige tijd als speler gekend. Hij speelde in totaal 435 wedstrijden voor de club en won twee keer de KNVB Beker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen