Wenger blij met knappe zege na evenaring record Ferguson

28 december 2017, 23:46

Arsène Wenger heeft na de 2-3 overwinning bij Crystal Palace 810 Premier League-wedstrijden op de bank gezeten bij Arsenal. Daarmee evenaarde hij het Premier League-record van Sir Alex Ferugson in zijn tijd bij Manchester United. Toch hechtte de Fransman meer waarde aan de zege bij de nummer zestien van de Premier League.

"Crystal Palace was de voorbije weken bezig aan een goede reeks (acht wedstrijden zonder nederlaag, red.), maar toch hebben we het hier heel goed gedaan", zegt Wenger tegenover de BBC en Sky Sports. "Slechts op een paar momenten verloren we de controle, maar alles bij elkaar waren we de terechte winnaar." 

Dat Arsenal won, kwam onder andere door twee goals van Alexis Sánchez. De Chileen zou deze winter zomaar verkocht kunnen worden, want hij heeft aflopend contract. "Ik ben er niet bang voor, maar het zou inderdaad kunnen dat hij vertrekt. Ondanks al het rumoer heb ik zijn toewijding nooit in twijfel getrokken. Dat deze vragen over hem blijven komen, is alleen maar een compliment."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen