Goals Sánchez helpen Arsenal langs Crystal Palace

28 december 2017, 23:22   Bijgewerkt: 28 december 2017, 23:41

Arsenal heeft geen fout gemaakt in de strijd om de vierde plek, die al vroeg in het seizoen lijkt te zijn losgebarsten tussen Liverpool, Tottenham Hotspur en The Gunners. Mede dankzij twee goals van Alexis Sánchez werd Crystal Palace met 2-3 verslagen.

Palace begon goed met een zeer bedrijvige Wilfried Zaha en als voornaamste poging een uithaal van Yohan Cabaye. Toch nam Arsenal het initaitief over en dat leidde tot de 0-1. Julián Speroni bokste een inzet van Alexandre Lacazette nog naar de buitenkant, maar Shkodran Mustafi stond op de juiste plek om alsnog binnen te schieten. Arsenal verzuimde vervolgens verder weg te lopen via bijvoorbeeld Lacazette. 

Na de pauze begon de thuisploeg weer sterk en dat leidde tot de gelijkmaker van Andros Townsend, die heerlijk afrondde na een lage voorzet. Arsenal rechtte razendsnel de rug via Alexis Sánchez, die twee keer in een paar minuten tijd fraai trefzeker was. Al gingen bij zijn tweede treffer vooral de credits uit naar Jack Wilshere en zijn schitterende assist. 

Met Timothy Fosu-Mensah op het veld in de laatste tien minuten vocht Palace zich toch nog terug. James Tomkins kopte overtuigend een hoekschop binnen, maar de degradatiekandidaat wist de aansluitingstreffer geen vervolg meer te geven.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen