Van Dijk: "Getekend bij een van grootste clubs ter wereld"

27 december 2017, 19:34

Virgil van Dijk bedankt Southampton voor zijn tijd op het St. Mary's Stadium en kijkt uit naar zijn debuut voor Liverpool. De 26-jarige verdediger verkast naar Anfield, zo maakten Southampton en Liverpool woensdag bekend. Op Twitter reageert Van Dijk op zijn transfer, die hem de duurste verdediger aller tijden maakt.

"Deze dag maakt mij en mijn familie trots, omdat ik getekend heb bij een van de grootste clubs ter wereld", schrijft Van Dijk. "Ik kan niet wachten om het beroemde rode shirt aan te trekken. Ik wil alles geven en de club helpen om speciale hoogtepunten te bereiken in de jaren die komen."

Voor Van Dijk komt een einde aan een periode bij Southampton, waar hij in de zomer van 2015 neerstreek. "Ik wil Les Reed (technisch directeur, red.), het bestuur, de manager, de spelers, de fans en iedereen bij Southampton bedanken. Ik blijf de club altijd dankbaar dat zij mij de mogelijkheid hebben gegeven om te spelen in de Premier League, ondanks de laatste lastige maanden. Ik heb altijd genoten van mijn tijd hier. Ik heb hier vrienden voor het leven gemaakt."

Van Dijk is met zijn transfer in één klap de duurste verdediger ter wereld geworden. Liverpool betaalt ruim 84 miljoen euro voor hem. 

Lees ook: Officieel: Van Dijk verruilt Southampton voor Liverpool

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen