Keeper Donnarumma moet stadsderby van Milaan missen

Keeper Donnarumma moet stadsderby van Milaan missen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 december 2017 – AC Milan-doelman Gianluigi Donnarumma moet vanavond de beladen stadsderby van Milaan aan zich voorbij laten gaan. De 18-jarige sluitpost maakte in eerste instantie nog 'gewoon' deel uit van de wedstrijdselectie voor het Coppa Italia-duel, maar is daar vandaag alsnog in vervangen door doelman Matteo Soncin.

De talentvolle Donnarrumma kampt al nog altijd met een liesblessure en is vandaag onderzocht in het ziekenhuis. Uit die controles bleek dat de keeper wordt geteisterd door een spierblessure in zijn linker bovenbeen. Om het geheel goed te kunnen monitoren, wordt Donnarumma vanaf vandaag dagelijks gecontroleerd.

De afwezigheid van Donnarumma is niet alleen voor hemzelf, maar ook voor AC Milan een grote aderlating. Het belang van de bekerkraker tegen Internazionale is namelijk aanzienlijk. De Rossoneri beleven een matig seizoen en kunnen een succes in de Serie A al nagenoeg vergeten. De Coppa Italia is dus de laatste kans om in deze jaargang nog enig zilverwerk binnen te slepen.

Reacties

gerelateerd