Paulinho wil Coutinho bij Barca: "Krijgt geen spijt van transfer"

27 december 2017, 11:29

Paulinho zorgde afgelopen zomer voor veel gefronste wenkbrauwen: wat moest FC Barcelona nu beginnen met een speler die in China zijn geld verdiende. Een half jaar later heeft de Braziliaan zijn waarde bewezen en lonkt hij alvast naar zijn landgenoot Philippe Coutinho: "Als Coutinho de kans krijgt om hier naartoe te komen, zal hij er geen moment spijt van krijgen", aldus de middenvelder van Barca.

"Ik maak al grapjes tegen hem dat er mensen een huis voor hem uitzoeken. Nee, maar ik geef hem wel alvast informatie over de stad zelf en over de faciliteiten voor zijn gezin", legt Paulinho uit. "Maar Coutinho weet zelf ook dat Barcelona een geweldige stad is en zijn gezin alles te bieden heeft. Nu moeten we gewoon wachten totdat de transfer in januari kan worden bewerkstelligd", loopt hij in de Spaanse Mundo Deportivo alvast op de zaken vooruit.

Volgens Paulinho past zijn landgenoot voetbaltechnisch erg goed bij Barcelona. "Hij zorgt altijd voor voldoende afspeelmogelijkheden en weet altijd de juiste ruimte te vinden. Zijn techniek maakt vervolgens het verschil", steekt hij de loftompret. "Zijn manier van spelen wordt door iedereen gewaardeerd, zowel in Liverpool als ook in Brazilië. Hij is snel en beschikt over unieke technische vaardigheden. Dat geeft spelers in de as van het veld veel mogelijkheden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen