Mahi gaat voor winterse transfer: "Toe aan een nieuwe stap"

25 december 2017, 09:05

Mimoun Mahi kende een bewogen eerste seizoenshelft bij FC Groningen, waarbij hij zelfs een tijdje buiten de selectie zat. De aanvaller lijkt hoe dan ook wel klaar te zijn met zijn periode in het NoordLease Stadion en hoopt op een nieuwe werkgever. 

"Ik ben toe aan een nieuwe stap, aan een nieuwe omgeving", vertelt hij na de 4-0 overwinning op Sparta Rotterdam tegen FOX Sports. "Ik heb het met mijn zaakwaarnemer over een aantal clubs gehad, en nu is het afwachten of FC Groningen er uit komt."

Mahi leek zijn wissel dan ook te zien als een soort afscheid. "Ik wilde graag negentig minuten spelen, maar ergens is het ook wel mooi dat de trainer me deze wissel gunde." Toch houdt hij ook de deur op een kier. "Ik ben een trotse Groninger. Misschien ben ik er na de winter nog, maar misschien ook niet."

Het incident eerder dit seizoen, waarbij hij uit de spelersgroep werd gezet, is volgens hem niet relevant voor zijn toekomst. "Dat gaat geen rol spelen in mijn beslissing om te vertrekken of te blijven. Voor mijn gevoel is er niks meer aan de hand. Ik heb een goede band met de trainer en de directie."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen