Van Bronckhorst: "Het vertrouwen komt terug"

24 december 2017, 20:17

Feyenoord besloot de eerste seizoenshelft door in eigen huis met 5-1 te winnen van Roda JC. De Rotterdammers gaan daardoor de winterstop in als nummer vijf van de Eredivisie. Giovanni van Bronckhorst was zeer tevreden met zowel de uitslag als het vertoonde spel.

Feyenoord stond in De Kuip al na vier minuten spelen op een 2-0 voorsprong. "We waren heel goed, dat is het Feyenoord dat ik graag wil zien. Desondanks had de score hoger moeten oplopen en hadden we in de eerste helft al 3-0 of 4-0 voor kunnen staan, noemde Van Bronckhorst op de website van Feyenoord als enige puntje van kritiek. Na rust kwam Roda vrij snel terug tot 2-1. Het is niet de eerste keer dat ons dat dit seizoen overkomt. Dat we na een sterke fase terugvallen in wedstrijden is iets waar we mee bezig zijn."

"Maar het vertrouwen in het team komt steeds meer terug, mede door de reeks die we de afgelopen weken hebben neergezet", vervolgt Van Bronckhorst, die met een goed gevoel de kerstdagen ingaat. "We gaan nu uitrusten, genieten van de feestdagen en ons opladen voor de tweede seizoenshelft. We hebben nog veel om voor te spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen