Cambuur hoopt Grim te presenteren als nieuwe coach

24 december 2017, 10:27

Vorige week liet Foeke Booy al weten dat SC Cambuur nog voor de jaarwisseling een nieuwe trainer hoopt te presenteren. Dat moet Fred Grim worden, zo heeft de nieuwe technisch manager zondag bevestigd in het FOX Sports-programma De Tafel van Kees.

Booy, die op 1 januari officieel begint als technisch manager bij Cambuur, was opvallend openhartig over de stand van zaken in de zoektocht naar een nieuwe trainer. De geboren Leeuwarder werd gevraagd wie de nieuwe trainer van Cambuur wordt. "Dat kan ik niet zeggen, maar we zijn wel in gesprek met Fred Grim. We zijn in gesprek en hopen eruit te komen met elkaar. Het gaat om een contract voor anderhalf jaar, met een optie voor nog een jaar."

Grim, die tijdens zijn actieve loopbaan ook bij Cambuur onder contract stond, is in de Jupiler League met name bekend vanwege zijn drie seizoenen bij Almere City FC. Daar stopte hij in 2015, om vervolgens via Jong Oranje bij het Nederlands elftal te belanden. Daar werkte hij als assistent van Danny Blind. Omdat laatstgenoemde in maart van dit jaar ontslagen werd, stond Grim nog drie keer als eindverantwoordelijke langs de lijn bij Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen