Gisteren gemist: Ten Hag staat open voor Ajax, PSV wint

23 december 2017, 23:41

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl iedere dag het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdagavond 23 december.

Lozano tegen Vitesse opnieuw goud waard voor PSV

PSV gaat met een voorsprong van minimaal vijf punten op de concurrentie de winterstop in. De Eindhovense ploeg won zaterdagavond in eigen huis van Vitesse: 2-1. Hirving Lozano, de man die er grotendeels verantwoordelijk voor is dat PSV er in december zo goed voor staat, was ook tegen de Arnhemmers doorslaggevend.

Stokkers helpt Fortuna met hattrick aan play-offticket

Het blijft een prachtig seizoen voor Fortuna Sittard. De Limburgse formatie won zaterdag voor eigen publiek met 3-1 van Jong FC Utrecht en plaatste zich zodoende voor de play-offs om promotie/degradatie. Finn Stokkers was met een hattrick de grote man bij Fortuna.

Ten Hag staat open voor overstap naar Ajax

De 3-1 nederlaag van FC Utrecht tegen NAC Breda zou zomaar eens de laatste wedstrijd van Erik ten Hag bij de Domstedelingen geweest kunnen zijn. De trainer staat nadrukkelijk in de belangstelling van Ajax als vervanger van de ontslagen Marcel Keizer. Zelf zegt Ten Hag open te staan voor een overstap naar Amsterdam.

Tien man Leicester in slotfase naar punt tegen United

Manchester United is nog verder achterop geraakt in de Engelse titelstrijd. De ploeg van José Mourinho verspeelde tegen Leicester City in de slotfase een 1-2 voorsprong. Het verschil met koploper Manchester City bedraagt daardoor nu dertien punten.

Cocu tevreden met overwinning en hevelt talenten over

Phillip Cocu gaat met een tevreden gevoel de feestdagen in. Ondanks een 0-1 achterstand won zijn club PSV zaterdag de thuiswedstrijd tegen Vitesse met 2-1. De Eindhovenaren zijn de fiere koploper. Ze hebben acht punten voorsprong op nummer twee Ajax, dat zondag nog wel thuis speelt tegen Willem II.

Belangrijke uitslagen:

Everton - Chelsea 0-0

Manchester City - Bournemouth 4-0

Burnley - Tottenham Hotspur 0-3

Leicester City - Manchester United 2-2

Napoli - Sampdoria 3-2

AC Milan - Atalanta 0-2

Juventus - AS Roma 1-0

Real Madrid - FC Barcelona 0-3

NAC Breda - FC Utrecht 3-1

AZ - sc Heerenveen 3-1

PSV - Vitesse 2-1

Excelsior - FC Twente 0-0

Fortuna Sittard - Jong FC Utrecht 3-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen