Tien man Leicester in slotfase naar punt tegen United

23 december 2017, 23:00

Manchester United is nog verder achterop geraakt in de Engelse titelstrijd. De ploeg van José Mourinho verspeelde tegen Leicester City in de slotfase een 1-2 voorsprong. Het verschil met koploper Manchester City bedraagt daardoor nu dertien punten. 

Manchester United kwam al vroeg in de problemen toen Jamie Vardy na 27 minuten voor de openingstreffer tekende. Pas vijf minuten voor rust wisten de bezoekers iets terug te doen. Op aangeven van Jesse Lingard tekende Juan Mata voor de gelijkmaker. Na de pauze kreeg Leicester opnieuw een goede kans om op voorsprong te komen. Christian Fuchs schoot de bal echter recht in de handen van David De Gea.

Aan de kant van Manchester United was de grootste kans voor Lingard. Ook hij wist niet te scoren. De 1-2 kwam er even later alsnog. Mata krulde een vrije trap mooi binnen. Zo leek United toch opweg naar drie punten, zeker omdat Daniel Amartey in de 73ste minuut zijn tweede geel en dus rood kreeg.

Daarna waren de grootste kansen voor Manchester United, maar de bezoekers wisten die niet te benutten. Dat kwam United duur te staan. In de slotminuut kwam een bal van Marc Albrighton voor de voeten van Harry Maguire terecht, die vervolgens binnenschoof. Door de 2-2 weet United niet te profiteren van het puntenverlies van Arsenal, Liverpool en Chelsea. Leicester City blijft de nummer acht van de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen