Vreven: "Dit is veelbelovend voor de toekomst"

23 december 2017, 21:32

NAC Breda sloot het kalenderjaar 2017 goed af door een 3-1 overwinning te boeken op FC Utrecht. Stijn Vreven was na afloop zeer tevreden over zowel de zege als het spel van zijn ploeg. Hij stelt dat NAC een goede basis heeft gelegd voor de tweede seizoenshelft.

"Ik denk dat dit een meer dan verdiende overwinning was", begint Vreven in gesprek met de NOS. "We waren vandaag gewoon de betere ploeg. We krijgen nu wat we de afgelopen weken al verdienden. We trekken het nu wel over de streep en dat is veelbelovend voor de toekomst." De fase voor de 2-0 viel, was een mindere voor NAC. "Ik denk dat dat ook te maken heeft met de jonge ploeg. Die gaan twijfelen of ze de 1-0 over de streep moeten trekken of blijven aanvallen."

Volgens Vreven blijft dat een puntje om aan te werken voor NAC. "Wij moeten altijd blijven voetballen. We zijn een voetballende ploeg en nu laten we zien dat we ook voor het resultaat kunnen spelen." Vreven ging ook nog in op de vraag over de mogelijke komst van Michiel Kramer. "Namen zijn nu niet belangrijk, dat gaan we in de toekomst bekijken. Als we mogelijkheden zien dan zullen we toeslaan. Als dat niet zo is dan gaan we verder met de spelers die we nu hebben."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen