Vechtend NAC pakt belangrijke punten tegen FC Utrecht

23 december 2017, 20:32

Op wilskracht heeft NAC drie punten gepakt in de strijd tegen degradatie. Op eigen veld werd een teleurstellend FC Utrecht verdiend met 3-1 verslagen. Het was een wedstrijd waar alles in zat: strijd, passie, mooie goals en een rode kaart.

De supporters in Breda snakten voorafgaand aan het duel naar drie punten. Dat is ook weer even geleden voor ze. NAC heeft het erg moeilijk sinds de verrassende zege op Feyenoord, in september. In de laatste elf wedstrijden werd alleen Excelsior verslagen. Met een zestiende plek op de ranglijst en slechts twee punten boven de hekkensluiter, is het billenknijpen voor het elftal van Stijn Vreven.

Maar FC Utrecht is al weken in vorm en heeft veel vertrouwen getankt de afgelopen tijd. De mannen van Erik ten Hag wonnen vier van hun laatste zeven duels. Er kwamen dan ook een paar goede kansen via Zakaria Labyad, Rico Strieder en invaller Cyriel Dessers, die een warm ontvangst kreeg als invaller op zijn oude nest.

Aan de andere kant bleef NAC aandringen, ook al genoot het een 1-0 voorsprong. Dat resulteerde twintig minuten voor tijd in een tweede goal voor de thuisploeg: terwijl Rai Vloet de bal van dichtbij volledig miste, stond City-huurling Thierry Ambrose op de juiste plek om alsnog toe te slaan. NAC leek op weg naar de zege, maar even later maakte uitgerekend Dessers het weer spannend met een overtuigend schot in de korte hoek: 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen