Fenerbahçe moet vrezen voor koppositie na remise

23 december 2017, 19:34

Fenerbahçe heeft zaterdagavond belangrijke punten laten liggen. Tegen laagvlieger Konyaspor bleef de koploper steken op 1-1. Daardoor moet Fenerbahçe vrezen dat het de eerste plaats af moet staan aan Galatasaray of Istanbul Basaksehir.

Fenerbahçe kwam na 58 minuten spelen verrassend op een 1-0 achterstand. Omer Ali Sahiner opende de score voor Konyaspor. Tien minuten later viel de gelijkmaker. Na goed voorbereidend werk van Mathieu Valbuena was het Mehmet Topal die de gelijkmaker tegen de touwen schoot.

Het lukte Fenerbahçe echter niet om door te drukken. Het bleef dus bij 1-1. Fenerbahçe is na zaterdag nog wel de koploper, maar moet hopen dat Istanbul Basaksehir en Galatasaray zondag niet winnen. Vincent Janssen is nog altijd geblesseerd en kwam dus niet in actie.

Sivasspor - Besiktas

Besiktas heeft de kans om een paar plekken te stijgen op de ranglijst laten liggen. Tegen Sivasspor ging de ploeg met 2-1 onderuit. Serhiy Rybalka opende al na vijf minuten de score voor de thuisploeg. Besiktas kreeg al snel de kans op de gelijkmaker toen de bal op de stip ging. Alvaro Negredo scoorde vanaf elf meter. Het leek bij 1-1 te gaan blijven, maar zeven minuten voor tijd maakte Gohi Bi Cyriac de winnende voor Sivasspor. Besiktas blijft daardoor op plek vier staan, met drie punten minder dan koploper Fenerbahçe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen