RKC Waalwijk zet trainer vlak voor Kerst per direct op straat

23 december 2017, 14:04

RKC Waalwijk heeft vlak voor de kerstdagen Peter van den Berg ontslagen. Na drie jaar gaan beide partijen uit elkaar. Voor de clubleiding is er onvoldoende perspectief om de samenwerking voort te zetten. RKC staat vijftiende in de Jupiler League.

De club meent dat de selectie voldoende kwaliteit heeft om te strijden om de play-offs. "Na de hoopgevende prestaties en de positieve ontwikkelingen van de club vorig seizoen is er afgelopen zomer meer geïnvesteerd om de sportieve ambities verder kracht bij te zetten. Tot ieders teleurstelling zijn de prestaties in de eerste seizoenshelft ondermaats gebleken", zegt directeur Frank van Mosselveld op de website van RKC.

Ook is er geen chemie meer tussen de spelers en Van den Berg, stelt Van Mosselveld. "Daar hebben we met Peter over gesproken en we zijn tot de conclusie gekomen dat het helaas beter is om nu al uit elkaar te gaan. We danken Peter voor de inzet de afgelopen jaren en gaan ons beraden over zijn opvolging."

De komende weken gebruikt RKC voor een oplossing voor de korte termijn en wordt er gewerkt aan om de vacature voor de lange termijn in te vullen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen