Zidane tovert Kovacic uit hoge hoed, Busquets terug bij Barça

23 december 2017, 12:41

Real Madrid en FC Barcelona kennen voor El Clasico beide één wijziging in hun basiself. Zinedine Zidane kiest voor Mateo Kovacic, Ernesto Valverde doet weer een beroep op Sergio Busquets. El Clasico begint zaterdagmiddag om 13.00 uur en is live te volgen via FCUpdate.nl.

De keuze voor Kovacic gaat bij Real Madrid ten koste van Isco. Zidane wil met de 23-jarige Kroaat Lionel Messi zien te beteugelen, iets wat in de strijd om de Spaanse Super Cup ook goed lukte. Het is voor Kovacic dit seizoen zijn eerste basisplaats in La Liga. Verder speelt de Koninklijke met de bekende namen.

Bij Barça zat Busquets vorige week tegen Deportivo La Coruna (4-0 winst) op de bank. De middenvelder staat op scherp en is bij een volgende gele kaart geschorst. Vanwege El Clasico wilde Valverde geen risico nemen met Busquets. Paco Alcácer, die Busquets tegen Deportivo verving, is er door een blessure niet bij.

Voor Real Madrid is het aan- of afhaken in de titelstrijd. Het verschil met koploper Barcelona is elf punten. Real speelde wel een wedstrijd minder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen