Ten Hag onderhoudt goede band met Ajax-directeur Overmars

23 december 2017, 08:46

Erik ten Hag heeft een goede band met directeur spelersbeleid Marc Overmars. Het duo kent elkaar van hun verleden bij Go Ahead Eagles. Alles lijkt erop dat de twee bij Ajax nauw gaan samenwerken. Ten Hag moet de opvolger worden voor de weggestuurde Marcel Keizer.

"Bij Go Ahead Eagles kwam ik hem in de procedure naar mijn aanstelling toe tegen", vertelt Ten Hag in De Telegraaf. "Hij was transparant dat hij naar Ajax ging, maar bleef bij Go Ahead betrokken, omdat dat ook een beetje zijn club is."

Er is altijd prettig contact geweest met Overmars, zegt Ten Hag. "In de voetballerij heb je niet veel mensen waarmee je kunt klankborden. Met Marc heb ik veel contact gehad. We leggen dingen bij elkaar neer om te toetsen. Dat doe je bij betrouwbare mensen en dat is Marc."

Het is een kwestie van tijd totdat de huidige trainer van FC Utrecht wordt aangesteld in de Johan Cruijff Arena. "Gezien de clubs waar ik al ben geweest, ben ik in elk geval goed voorbereid op een topclub. Ik heb de opmars met FC Twente meegemaakt, bij PSV getraind en Bayern München 2 en FC Utrecht onder mijn hoede gehad. In de top zijn dingen wezenlijk anders. Bij Ajax bijvoorbeeld zou met de druk omgaan een uitdaging zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen