Atlético lijdt eerste nederlaag tegen Espanyol

23 december 2017, 09:11

Atlético Madrid heeft een pijnlijke nederlaag geleden in de strijd om de Spaanse titel. Tegen Espanyol ging de ploeg van Diego Simeone laat met 1-0 onderuit. Wint FC Barcelona zaterdag van Real Madrid, dan loopt het verschil op naar negen punten.

De wedstrijd kwam maar moeizaam op gang. In de 22ste minuut kreeg Sergio Garcia de kans om Espanyol op voorsprong te zetten. Hij schoot in vrijstaande positie naast. Kort daarna leek Atlético op voorsprong te komen. De treffer van Diego Godín werd echter afgekeurd omdat hij even daarvoor een overtreding maakte. Ook Kevin Gameiro had de 0-1 op zijn schoen, maar schoot de bal recht in de handen van doelman Pau Lopez. 

Twee minuten voor tijd kreeg Atlético alsnog het deksel op de neus. Garcia had het vizier nu wel op scherp staan en opende de score voor Espanyol. Het betekende de eerste competitienederlaag voor de ploeg van Simeone. Daardoor moet Atlético vrezen dat het gat met koploper Barcelona nog groter wordt. Daarnaast kan Valencia bij winst op Villarreal de tweede plek overnemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen