Stegeman wil verschil vergroten, Thy terug bij VVV

Stegeman wil verschil vergroten, Thy terug bij VVV

22 december 2017 – Heracles Almelo gaat in de laatste speelronde van 2017 op bezoek bij VVV-Venlo. Wint Heracles dan neemt het op de ranglijst afstand van de Venlonaren, maar wint VVV dan komt die ploeg in punten gelijk. John Stegeman verwacht een lastig duel.Niemeijer keert terug in wedstrijdselectie
Stegenman beseft voor het duel met VVV dat de verschillen in de middenmoot klein zijn. "We zullen vol voor de winst gaan en in dat geval zouden we op een mooi puntenaantal komen. De verschillen zijn klein, dus de punten die je kunt pakken moet je ook daadwerkelijk pakken", zegt hij op de website van Heracles. "VVV heeft al veel punten gepakt en dat is heel knap voor een promovendus waarbij er niet heel veel veranderd is. Ze houden zich prima staande met goed voetbal, dat is een compliment voor VVV."

In Venlo kan Stegeman niet beschikken over de geblesseerde Jeff Hardeveld, Dario van den Buijs en Lerin Duarte. Reuven Niemeijer is echter weer fit verklaard en behoort zeer waarschijnlijk weer tot de wedstrijdselectie.

VVV zonder Steijn, Thy kan spelen
VVV-Venlo moet het in de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft zonder trainer Maurice Steijn doen. Hij is namelijk geschorst. Uit de ziekenboeg kreeg VVV wel goed nieuws. Torino Hunte, die het duel met PSV moest missen wegens een blessure, keert terug in de wedstrijdselectie. Ook Lennart Thy, die in Eindhoven geblesseerd uitviel, is weer fit.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 24 januari 2020

  2. donderdag 23 januari 2020