Excelsior gaat voor meest succesvolle jaar in Eredivisie

22 december 2017, 17:55

Excelsior kan wanneer het zaterdagavond weet te winnen van FC Twente het meest succesvolle jaar in de Eredivisie ooit beleven. De Rotterdammers staan momenteel keurig op de elfde plaats en het doel van twintig punten in de eerste seizoenshelft werd al bereikt.

Van der Gaag: "Met een mooie bonus afsluiten."

Mitchell van der Gaag hoopt dat Excelsior er in slaagt om van 2017 het meest succesvolle Eredivisie-jaar ooit te maken. "De thuiswedstrijd tegen FC Twente biedt ons een goede gelegenheid om met een mooie bonus af te sluiten", zegt de trainer op de officiële website. Twente ging in de KNVB Beker door na strafschoppen tegen Ajax en dus had Excelsior meer tijd om te herstellen. "Fysiek heeft dat natuurlijk aardig wat kracht gekost, maar aan de andere kant geeft het natuurlijk wel een boost als je doorgaat in het bekertoernooi door Ajax uit te schakelen."

"Wij moeten vooral naar onszelf kijken en heel veel energie in de wedstrijd gaan steken om het jaar op positieve wijze te kunnen afsluiten", vervolgt Van der Gaag, die niet kan beschikken over de geblesseerde Khalid Karami Alessandro Damen, Shane O'Neill en Desevio Payne.

Verbeek: "We hebben de punten hard nodig."

FC Twente kende geen al te beste eerste seizoenshelft. De Tukkers staan momenteel op de vijftiende plaats. Gertjan Verbeek stelt op de website van Twente dat er dus gewonnen moet worden in Kralingen. "Gisteren was het nog even genieten en heb je 's avonds nog de loting", doelt hij op het bekerduel met Ajax. "Vanaf vanmorgen waren de ogen met de bespreking en beelden kijken volledig gericht op Excelsior. We hebben voor de winterstop nog een wedstrijd te gaan en moeten er in 2017 nog één keer vol voor gaan. We hebben de punten hard nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen