Pröpper is terug bij Heracles: "Wil ontzettend graag spelen"

21 december 2017, 14:18

Heracles Almelo treedt donderdagavond aan tegen Feyenoord en doet dat met Robin Pröpper in de wedstrijdselectie. De centrumverdediger is hersteld van een scheurtje in zijn hamstring die hij op 4 november opliep. Hij is blij dat hij dit jaar nog minuten kan maken.

"Ik wil ontzettend graag spelen", vertelt hij op de clubwebsite. "Voor mijn blessure ging het wel lekker, ik speelde veel en wilde dat graag doorzetten. Het geeft een waardeloos gevoel wanneer je dan geblesseerd raakt. Voor mij duurde elke dag die je anders bij de groep zou zitten eigenlijk te lang." Pröpper heeft hard gewerkt om fit te worden. "De revalidatie ging voorspoedig. Dat heb ik hier op de club gedaan. Ik heb individuele training gedaan in de sportschool, maar heb ook met fysiotherapeut Niki Leferink op het veld oefeningen gedaan. Ik had al vrij snel het gevoel dat ik weer veel dingen kon doen, zonder daar last van te hebben. Ik voelde me ook vrij sterk. Stiekem had ik daarom de hoop dat ik voor de winterstop nog meer wedstrijden had kunnen spelen."

Dat zou donderdag dus kunnen gebeuren, als het team op bezoek gaat bij Feyenoord. "Dat zijn mooie potjes om erbij te zijn. Het is nu zes weken geleden dat ik geblesseerd ben geraakt. Dan is vandaag denk ik het juiste moment om weer bij de wedstrijdselectie te zitten. Uit in De Kuip tegen Feyenoord voor de achtste finale van de KNVB Beker is een heerlijke wedstrijd om weer bij de selectie te zitten en wellicht van waarde te zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen