Bayern haalt spits Wagner in de winterstop aan boord

21 december 2017, 10:14

Met Robert Lewandowski heeft Bayern München een absolute wereldspits in huis, maar een echte supersub ontbreekt in de selectie van de Duitsers. Daar komt nu verandering in: Bayern meldt op de eigen website dat Sandro Wagner in de winterstop aan de selectie wordt toegevoegd. De dertigjarige spits komt over van 1899 Hoffenheim.

Het contract van Wagner gaat op 1 januari 2018 in en heeft een looptijd van twee jaar. Bayern was al langer op zoek naar een tweede spits en heeft die nu dus gevonden. De Duits international is zeker geen onbekende in München: hij speelde als talent vier duels voor de topclub in het seizoen 2007/2008. Na een omweg via MSV Duisburg, Werder Bremen, 1. FC Kaiserslautern, Hertha BSC, SV Darmstadt 98 en Hoffenheim is hij nu dus terug op het oude nest.

"Ik heb veel zin in het avontuur bij Bayern", reageert hij op de website van de club. "Een lange reis is ten einde gekomen, ik ben weer thuis. Dit is mijn club", zegt de in München geboren aanvaller. "Bayern is de beste club van Duitsland en één van de beste clubs ter wereld. Toen ik dit aanbod kreeg, heb ik niet getwijfeld."

Dit seizoen staat hij op vier treffers in elf Bundesliga-wedstrijden. Vorig voetbaljaar maakte hij elf goals in de Duitse competitie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen