Mourinho na uitschakeling: "Mooie dag voor Engelse voetbal"

Mourinho na uitschakeling: "Mooie dag voor Engelse voetbal"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 december 2017 – Manchester United ging woensdag verrassend met 2-1 ten onder bij Bristol City in de kwartfinale van de Carabao Cup. Hoewel er voor de mannen van José Mourinho nu een prijs minder te winnen valt, spreekt de Portugese coach van een mooi resultaat voor het Engelse voetbal.

De topploeg uit het Championship zit door de winst op United in de halve finales van de League Cup. "Het is een prachtige dag voor het Engelse voetbal", reageerde Mourinho verrassend tegenover Sky Sports. United raakte in het uitduel twee keer de paal. "Ze hadden wat geluk, maar ze hebben het geluk wel afgedwongen door hard te werken. Iedereen verwachtte dat wij zouden scoren in de slotfase, maar zij maakten het doelpunt. Daardoor konden wij niet meer reageren."

Toch is de coach complimenteus over de stuntploeg. "Ik feliciteer Bristol City. Het belangrijkste is dat ze hard gewerkt hebben. De spelers vochten alsof het de wedstrijd van hun leven was. Het is een prachtige dag voor hun club."

Reacties

gerelateerd