Gisteren gemist: Ajax uit beker, blamage voor United

21 december 2017, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl iedere dag het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdagavond 20 december.

Bekerheld Drommel houdt Ajax uit kwartfinale bekertoernooi

FC Twente heeft de kwartfinale van de KNVB Beker bereikt ten koste van Ajax. De Tukkers waren na een zinderende penaltyreeks te sterk door een uitblinkende Joël Drommel. Twente knokte zich in reguliere speeltijd terug via de onstuitbare dribbelaar Oussama Assaidi die in blessuretijd de 1-1 scoorde, waarna de thuisploeg via strafschoppen (6-5) alsnog doorging. Ajax betaalde zo een hoge prijs voor het niet beslissen van de wedstrijd in een sterk eerste uur met een fenomenale Justin Kluivert.

Manchester United blameert zich tegen Bristol City in League Cup

Manchester United werd woensdagavond uitgeschakeld in de League Cup. De ploeg van José Mourinho ging verrassend met 2-1 onderuit in het duel met Championship-club Bristol City. Korey Smith maakte in de absolute slotfase de winnende treffer.

Hekkensluiter Swansea City zet Paul Clement op straat

Swansea City heeft Paul Clement ontslagen. Na achttien competitiewedstrijden staat Swansea City onderaan in de Premier League. Clement wordt verantwoordelijk gehouden voor de aanhoudend slechte resultaten en dus gaat de club voor een trainerswissel.

Vrije trappen PSV kosten VVV de kop in KNVB Beker

Makkelijk ging het niet, maar uiteindelijk heeft PSV na een 0-1 achterstand nog ruim weten te winnen van VVV-Venlo in de achtste finales van het KNVB-bekertoernooi: 4-1. Kort voor rust zette Moreno Rutten de Limburgers op 0-1, maar nog voor de pauze maakte Luuk de Jong er 1-1 van door bij een vrije trap attent te reageren. Na rust deed Van Ginkel hetzelfde en later beslisten Hirving Lozano en Nicolas Isimat-Mirin de wedstrijd.

Bayern ook in DFB Pokal te sterk voor Borussia Dortmund

Bayern München heeft in de strijd om de DFB Pokal af weten te rekenen met Borussia Dortmund. In eigen stadion won de ploeg van Jupp Heynckes met 2-1. Net als in de competitie en de Supercup trok de regerend landskampioen opnieuw aan het langste eind.

Belangrijke uitslagen:

Chelsea - Bournemouth 2-1

Bristol City - Manchester United 2-1

Roma - Torino 1-2

Juventus - Genoa 2-0

Bayern München - Borussia Dortmund 2-1

Paris Saint-Germain - Caen 3-1

AS Monaco - Rennes 2-1

Toulouse - Lyon 1-2

PSV - VVV-Venlo 4-1

Fortuna Sittard - AZ 2-4

FC Twente* - Ajax 1-1

(* winst na penalty's) 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen