United blameert zich tegen Bristol, Chelsea verder

United blameert zich tegen Bristol, Chelsea verder

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

20 december 2017 – Manchester United is uitgeschakeld in de League Cup. De ploeg van José Mourinho ging verrassend met 2-1 onderuit in het duel met Championship-club Bristol City. Ook Chelsea had het woensdagavond lastig, maar versloeg uiteindelijk AFC Bournemouth met 2-1.

Manchester United-Bristol City
Mourinho gaf bij Manchester City enkele reservespelers de kans zich te laten zien en zo mocht ook Daley Blind weer eens starten. Het was Bristol City dat in de tweede helft verrassend op voorsprong kwam. Joe Bryan maakte na 51 minuten de openingstreffer.

Manchester United kwam echter snel terug en enkele minuten later stond het dankzij een treffer van Zlatan Ibrahimovic weer 1-1. Zo leek de wedstrijd af te stevenen op een verlenging, maar zover kwam het niet. Met nog één minuut officiële speeltijd te gaan bracht Korey Smith Bristol City in extase. Hij maakte de 2-1 en zorgde zo voor een stunt.

Chelsea-Bournemouth
Chelsea heeft na een krankzinnige slotfase de volgende ronde van de League Cup weten te bereiken. Het doelpunt van Willian na dertien minuten spelen leek lang de enige treffer van de wedstrijd te gaan worden, maar na negentig minuten kreeg Chelsea de gelijkmaker om de oren. Dan Gosling maakte er 1-1 van. 

De vreugde voor de meegereise Bournemouth-supporters was echter van korte duur. In extremis voorkwam Chelsea namelijk alsnog een verlenging. De eerste aanval van de thuisploeg was direct raak. Eden Hazard bediende invaller Álvaro Morata met een mooi hakje en de Spanjaard maakte er 2-1 van.

gerelateerd