Torino knikkert Strootman en Roma uit bekertoernooi

20 december 2017, 19:31

AS Roma is uitgeschakeld in de Coppa Italia. In de achtste finale was Torino met 1-2 te sterk voor de ploeg van Kevin Strootman. Torino meldt zich dus als vijfde ploeg na Lazio, Fiorentina, AC Milan en Internazionale in de kwartfinales.

AS Roma kwam in eigen huis vlak voor rust op achterstand. Het was Lorenzo De Silvestri die de score opende voor Torino. Roma wist dat het na rust dus aan de bak moest, maar slaagde er niet in om snel iets terug te doen. Het werd zelfs nog erger voor de thuisploeg. Met nog zo'n twintig minuten te spelen zette Simone Edera Torino op 0-2.

In de slotfase deed Patrik Schick nog iets terug voor AS Roma, maar het mocht niet meer baten. De gelijkmaker bleef uit en dus plaatst Torino zich voor de kwartfinale van de Coppa Italia. Strootman begon in de basis bij Roma en werd na 75 minuten naar de kant gehaald.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!