Stegeman ziet kansen: "Feyenoord is niet onverslaanbaar"

Stegeman ziet kansen: "Feyenoord is niet onverslaanbaar"

20 december 2017 – John Stegeman gelooft dat Heracles Almelo donderdagavond kan stunten in de KNVB Beker tegen Feyenoord. De oefenmeester hoopt dat zijn ploeg goed voor de dag kan komen in De Kuip. "Zij zijn niet onverslaan", vindt hij."Ik ga met de meest fitte en frisse ploeg starten", blikt Stegeman op de clubsite vooruit. "We kijken nog niet naar de wedstrijd van zondag tegen VVV-Venlo, zoals altijd bekijken we het van wedstrijd tot wedstrijd. We willen iedere keer ons beste team opstellen, het is nog even afwachten hoe de zaken vandaag qua fitheid verlopen. Als iedereen goed uit de training komt, dan zou het kunnen dat we met dezelfde elf beginnen als afgelopen weekend."

Op voorhand veranderingen aanbrengen in zijn ploeg, doet Stegeman dus in elk geval niet. "Feyenoord is een zware tegenstander van een groot kaliber, dus moeten we ons beste elftal opstellen. Natuurlijk nemen we Feyenoords 0-7 overwinning van afgelopen weekend mee in onze voorbereiding, maar dat geldt ook voor het gelijkspel tegen Heerenveen. Feyenoord is niet onverslaanbaar, al hebben ze afgelopen zondag behoorlijk wat vertrouwen opgedaan."

Dario van den Buijs (lies), Lerin Duarte (kuitbeen), Jeff Hardeveld (knie) en Bart van Hintum (ziek) ontbreken nog bij Heracles Almelo in De Kuip. Robin Pröpper is hersteld van zijn hamstringblessure en hij behoort voor het eerst weer tot de wedstrijdselectie.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 28 januari 2020

  2. maandag 27 januari 2020