Van Bronckhorst zet zinnen op beker en is duidelijk over Kramer

20 december 2017, 15:12

Feyenoord zet alle zinnen op het winnen van de KNVB Beker, mede omdat het prolongeren van de landstitel ver weg is. Trainer Giovanni van Bronckhorst vindt het duel met Heracles Almelo van donderdagavond dan ook buitengewoon belangrijk. "Maar het verhoogt de druk niet", vindt de coach.

Tijdens persconferentie keek de oefenmeester vooruit op de wedstrijd tegen Heracles. "We hebben de beker gewonnen, zijn landskampioen geworden en zijn dit seizoen begonnen met het winnen van de Johan Cruijff Schaal, maar daarmee stopt het niet. Bovendien is het bekertoernooi nog altijd de snelste weg naar Europees voetbal."

Eerder dit jaar was het thuisduel met Heracles Almelo in de Eredivisie ook een finale. Destijds op weg naar het kampioenschap. "Dit is natuurlijk geen kampioenswedstrijd, maar wel erg belangrijk", relativeerde Van Bronckhorst, die beseft dat het geen makkelijk wedstrijd wordt. "Teams die hier komen weten dat ze momenteel niet makkelijk verliezen. Dat moet weer veranderen."

Overigens is voor het treffen met Heracles ook Nicolai Jørgensen weer inzetbaar. Of hij ook daadwerkelijk gaat spelen, liet de coach nog in het midden. "Nicolai traint weer mee en is donderdagavond inzetbaar, maar heeft ook een moeilijke week achter de rug. Ik beslis morgen of hij start of niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen