GVVV-aanvoerder kan niet genieten van verloren bekerwedstrijd

20 december 2017, 09:21

Bij GVVV was de teleurstelling na de 3-0 uitschakeling in de KNVB Beker tegen Cambuur groot. De tweededivionist had het gevoel dat er meer in had gezeten, met name als de ploeg zelf een beter niveau had gehaald in Leeuwarden. "Juist in zulke wedstrijden wil je je niveau halen", aldus aanvoerder Wilco den Hartog.

"Zo'n bekerwedstrijd motiveerde mij, vast ook andere jongens, maar het zat er vandaag niet in", was de Veenendaler eerlijk op de clubsite. "Aanvallend hebben we niet veel kunnen bereiken en forceren. We stonden achterin goed, ondanks dat Cambuur een overwicht en de controle over de wedstrijd had. De momenten dat we konden omschakelen en toeslaan, daar zijn we vandaag niet goed mee omgesprongen."

In de eerste helft was het nog lang spannend, maar na de rust waren de Leeuwarders heer en meester. "Ik denk niet dat de pap op was bij ons, we hebben niet het niveau kunnen halen aan de bal wat we doorgaans wel halen. Geef het een reden, maar ik denk dat er meer uit te halen viel."

Hoewel GVVV in een mooi vol stadion zat, kon Den Hartog niet echt genieten van de sfeer. "Nee, ik kan niet genieten van zulke partijen. Aan het einde lukte dat beter, toen ik onze supporters en de fans van Cambuur zag klappen op de tribunes. Maar 3-0 op de broek krijgen went niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen