Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lachende Van Polen: "Dan mist die lul hem ook nog"

Lachende Van Polen: "Dan mist die lul hem ook nog"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 december 2017 – Bram van Polen miste vorige week tegen AZ een belangrijke penalty en daarom nam Erik Bakker tegen Willem II en NEC Nijmegen de strafschop. Tegen de Tilburgers scoorde hij nog, maar in de KNVB Beker tegen de ploeg uit Nijmegen liet ook hij het buitenkansje liggen. Wie moet ze nu gaan nemen bij PEC Zwolle?

"Ik wist al dat je hiermee zou beginnen", lacht aanvoerder Bram van Polen voor de camera's van FOX Sports. "Het publiek had wel humor, dat begon meteen mijn naam te scanderen. Ik dacht nog: Bakker schiet hem er alsjeblieft in en dan mist die lul hem ook nog. Boertje (Diederik Boer, red.) begon net ook al: 'Wanneer sta ik bovenaan die lijst?' Maar dat leek ons toch niet zo handig, dan moet hij steeds zo'n eind terug."

Ondanks de gemiste strafschop won PEC met 2-0 en gaat het naar de kwartfinale. "Ik was wel blij dat de 2-0 vroeg in de tweede helft viel. Want een paar spelers van ons waren vermoeid. Ik had zelf ook wat minder fitte beentjes. Uiteindelijk hebben we dik verdiend gewonnen en hadden we misschien wel met meer goals verschil moeten winnen."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd