Younes staat open voor transfer, maar hoorde nog niks van Betis

19 december 2017, 19:52

Amin Younes wordt door verschillende Spaanse media gelinkt aan Real Betis. De vleugelaanvaller, die momenteel aan de kant zit met een aanhoudende knieblessure, heeft aan Voetbal International laten weten dat hij nog niks hoorde van de nummer acht van de Primera División. 

Toch is een transfer niet onwaarschijnlijk, want het management van de Duitser en Ajax hebben niet de beste relatie. Daarnaast beschikt Younes over een aflopend contract, al is er een optie om die met nog een jaar te verlengen. De Amsterdammers willen dit wel doen, maar dan vooral om de transfersom te verhogen, alleen werd er geen overeenstemming bereikt met de speler en zijn entourage. In de selectie manifisteert de jonge Justin Kluivert zich goed en komend seizoen voegt bovendien Hassane Bandé zich bij de club. Zodoende lijkt Younes behouden geen prioriteit.

Voor Younes - die afgelopen zomer al in de belangstelling stond van SSC Napoli - is het vooral van belang dat hij naar een ploeg gaat waar hij veel aan spelen toekomt. De vleugelaanvaller hoopt namelijk komende zomer met Duitsland mee te mogen naar het wereldkampioenschap in Rusland. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen