[ENGELAND]: Mkhitaryan krijgt kans, Barnsley overgenomen

[ENGELAND]: Mkhitaryan krijgt kans, Barnsley overgenomen

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 december 2017 – Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Mkhitaryan krijgt waarschijnlijk kans in de League Cup
Henrikh Mkhitaryan begon geweldig op het seizoen, maar zat in acht van de laatste negen wedstrijden niet eens meer bij de selectie. De Armeniër krijgt woensdag waarschijnlijk een kans tegen Bristol City in de League Cup om zich nog eens te onderscheiden. Manager José Mourinho geeft aan maar een paar wijzigingen door te zullen voren in aanloop naar het treffen, want hij wil Bristol niet onderschatten. (Officiële website)

- Barnsley overgenomen door rijk consortium
Barnsley is in Chinese handen gevallen. Een consortium heeft grootse plannen met de club en lijkt vooral ambitie te hebben op het gebied van statistische scouting. In het nieuwe bestuur nemen namelijk de Chinese miljardair Chien Lee (op wie de film Moneyball is gebasseerd) en voormalig honkbalspeler Billy Beane plaats. Naast hen zijn er nog drie rijke investeerders. De nummer 20 van de Championship wordt overgenomen van Patrick Cryne, die na dertien jaar zijn taken moet neerleggen omdat hij met kanker heeft te kampen en in september al aankondigde dat hij vermoedelijk niet heel lang meer zal leven. (Officiële website)

gerelateerd