Fortuna Sittard neemt jeugdinternational Vidigal definitief over

19 december 2017, 16:16

André Vidigal is definitief speler van Fortuna Sittard. De Portugees jeugdinternational wordt dit seizoen al gehuurd van Académica de Coimbra, maar zal na deze zomer eigendom van de Limburgers worden. De koploper van de Jupiler League maakt gebruik van de optie tot koop die het had bedongen. Over de duur van zijn contract wordt niet gesproken.

"We zijn hartstikke blij dat we een groot talent als André hebben kunnen overnemen van Académica", vertelt voorzitter Isitan Gün op de clubwebsite. "Hij heeft op het veld al veel mooie dingen voor Fortuna laten zien en ook in Portugal Onder 20 heeft hij zich al meermaals weten te onderscheiden. Hij heeft zich bij ons in korte tijd prima weten aan te passen, zowel aan het team als aan de club."

De linksbuiten - die tot nu toe al zeven doelpunten in de Jupiler League maakte - is zeer tevreden met zijn contract bij Fortuna. "We hebben echt de beste fans in de league. Ze blijven ons altijd steunen. Ik zal altijd vechten voor de eer van deze prachtige club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen