Sparta binnenkort om tafel met Advocaat over een functie

19 december 2017, 11:35

Dick Advocaat (70) gaat inderdaad praten met Sparta Rotterdam over een functie. De club uit Rotterdam hoopt de ervaren coach te kunnen strikken als reddende engel voor De Kasteelclub. In korte tijd moet hij de club weer op poten zetten.

Dat is tenminste wat technisch manager Leo Beenhakker en bestuurslid technische zaken Edward Metgod graag willen, meldt Voetbal International. Zij zien in Advocaat iemand die in een korte periode een aantal problemen kan verhelpen, zoals hij destijds bij Feyenoord ook deed.

Beenhakker zal daarom op niet al te lange termijn om tafel gaan met Advocaat, om te horen welke noten hij op zijn zang heeft. Onduidelijk is of Sparta Rotterdam op enig gebied kan voldoen aan de (financiële) eisen van de ervaren trainer, die recentelijk nog stopte als bondscoach van Oranje. Eerder werkte hij voor onder meer PSV, Glasgow Rangers, AZ en Sunderland.

Volgens VI is het in elk geval duidelijk dat Advocaat al heeft gezien dat Sparta Rotterdam in de winter een kwaliteitsinjectie moet krijgen. Volgens hem kan de nummer zeventien van de Eredivisie degradatie alleen afwenden als er nieuwe spelers bijkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen