Gudde denkt in februari nieuwe bondscoach te presenteren

19 december 2017, 08:33

De KNVB hoopt in februari een nieuwe bondscoach aan te stellen. Tot die tijd zal algemeen directeur Eric Gudde nog bezig zijn met het maken van analyses en het voeren van gesprekken. "Dus ik hoop in februari een nieuwe bondscoach te presenteren."

Tegenover de NOS ging de nieuwbakken algemeen directeur in op de ontwikkelingen sinds zijn komst. "Ik heb met diverse mensen gesproken: stafleden van vroeger, stafleden van nu, coaches en spelers, het is dus een variëteit van gesprekken geweest", legt Gudde uit. Hoewel de naam van Ronald Koeman veelvuldig valt in de media, wil Gudde daarop niet reageren. "Ik heb met zoveel mensen gesproken, maar ik heb de afspraak dat ik geen namen noem, dus op deze naam hoef ik ook niet in te gaan."

Technisch directeur

Ook voor de vacature van technisch directeur is Gudde druk op zoek. Sterker nog: als het aan de voormalig Feyenoord-bestuurder ligt, komt die eerder dan de bondscoach, zo liet hij eerder al weten. "Een technisch directeur is belangrijk. Niet alleen voor Oranje, maar ook voor Jong Oranje en de opleiding. Een goede technisch directeur is een noodzaak voor de KNVB."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen