GVVV gaat voor nieuwe kwartfinale: "Dan zijn we niet kansloos"

18 december 2017, 21:17

Als GVVV dinsdag afrekent met Cambuur dan haalt de amateurclub voor de tweede keer in zeven seizoenen de kwartfinale van de KNVB Beker. Een ongekende stunt zou dat zijn, maar na de zege op FC Dordrecht in de vorige ronde is er zeker geloof bij de club uit Veenendaal.

"Als wij goed voetballen kunnen we in de competitie van iedereen winnen en dan zijn we ook tegen Cambuur niet kansloos", zegt oud-spits Dennis van Meegdenburg tegen RTV Utrecht. Hij is nog steeds betrokken bij de club en was zes jaar geleden doelpuntenmaker in de verloren kwartfinale tegen AZ met een fraaie lob. "Dat was wel een aardig stiftje."

Cambuur-trainer Sipke Hulshoff geeft de clubwebsite aan weinig trek in een nieuwe stunt van GVVV. "We zijn aan onze stand verplicht om te overwinteren in de KNVB-Beker en ons te plaatsen voor de kwartfinale. Met het vorige bekeravontuur in het achterhoofd weten we wat het teweeg brengt als we de laatste acht bereiken en hiermee kunnen we ons als club zijnde op de kaart zetten. Kortom, een hele, hele belangrijke wedstrijd morgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen