Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zwolle waakzaam: "Er zit altijd wel zo'n knotsgek duel tussen"

Zwolle waakzaam: "Er zit altijd wel zo'n knotsgek duel tussen"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 december 2017 – PEC Zwolle en NEC Nijmegen hebben de eer om dinsdag de achtste finales van de KNVB Beker op gang te brengen. De thuisploeg lijkt op voorhand de grote favoriet voor het treffen, zeker nu de Gelderse ploeg in een iets mindere fase zit.

"Maar ze staan niet voor niks bovenaan (op basis van het laagste aantal verliespunten, red.). Het is een ploeg met veel kwaliteit", vertelt PEC-trainer John van 't Schip tegenover RTV Oost. Doelman Diederik Boer herrinnert zich bovendien nog hoe moeizaam de vorige ronde tegen Kozakken Boys verliep. "Je hebt er altijd wel zo'n knotsgekke wedstrijd tussen zitten en daar was dat er één van. Ik denk dat we legio kansen hebben gehad en die missen we. En dan zie je in de laatste minuut dat zo'n zondagsschot erin vliegt. Tja, dat gebeurt een keer. We moeten ervoor zorgen dat het ons morgen niet overkomt."

Het NEC van Adrie Bogers is dinsdag hoe dan ook de underdog. "Dit seizoen zijn wij iedere wedstrijd de favoriet, maar dat zal morgen wel anders zijn", vertelt de trainer op de clubwebsite. "PEC Zwolle heeft een heel goed elftal en het zegt eigenlijk genoeg dat ze dit seizoen nog maar twee keer hebben verloren, tegen Ajax en PSV. Wij moeten morgen van onze eigen kracht uitgaan. PEC Zwolle is goed op het moment dat ze ruimte krijgen en ze zijn ontzettend snel aan de bal. Aan de andere kant gaan wij niet naar Zwolle om alleen maar voor onze goal te hangen, we willen wel voetballen."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd