Roks: "Ik wil het gedachtegoed van Alex vasthouden deze week"

18 december 2017, 15:51

Dolf Roks is bij Sparta Rotterdam aangewezen als de tijdelijke vervanger van Alex Pastoor. De interim-trainer geeft aan niet veel te zullen veranderen ten opzichte van de werkwijzer van zijn voorganger. "Ik wil het gedachtegoed van Alex vasthouden deze week", zo verklaart hij tegenover RTV Rijnmond.

"Ik betreur het ontslag van Alex ten zeerste. Hij is een hele goede trainer. Dat is ergens ook wel het foute van de voetballerij. Er wordt altijd gekeken naar de punten en niet naar wat heeft iemand hier nou neergezet", vertelt Roks, die voor maar liefst de vijfde keer als interim aan de slag gaat bij de Kasteelclub. Omdat Sparta al uitgeschakeld is in de beker, zal hij alleen tijdens de uitwedstrijd bij FC Groningen het team leiden. "Wij gaan nu kijken wie er fit is en zullen er alles aan doen om een resultaat te halen in Groningen."

Ook captain Michel Breuer baalt van het vertrek van Pastoor. "Ik denk dat het duidelijk is dat we een hele goede trainer hadden, maar die is er nu niet meer. Dat is gewoon zonde voor ons", vertelt hij tegenover FOX Sports. Het kwam niet in hem op om Pastoor nog te gaan verdedigen tegen het bestuur. "De spelersgroep kan er wel bedenkingen bij hebben, maar goed dat zijn ook passanten. De mensen die daarover besluiten, die zijn de baas en dat hebben wij te accepteren." 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen