Lazio krijgt wederom een knauw in de Italiaanse titelstrijd

17 december 2017, 22:55

Kort voor de winterstop lijkt Lazio Roma af te moeten haken in de Italiaanse titelstrijd. De werkgever van Stefan de Vrij speelde zondag in een zeer vermakelijk duel met 3-3 gelijk bij Atalanta Bergamo en moet daardoor een pas op de plaats maken in de top van het Serie A-klassement.

Zonder de geschorste Ciro Immobile maar met De Vrij keek Lazio al na 22 minuten tegen een hopeloze 2-0 achterstand aan. Mattia Caldara en Josip Ilicic lieten de fans van de thuisploeg juichen. Lazio zat daardoor al vroeg een lastige positie, maar richtte zich knap en snel op. Door twee doelpunten van Sergej Milinkovic-Savic ging Lazio alsnog rusten met een 2-2 tussenstand.

In de tweede helft wilde het team van Simone Inzaghi het duel naar zich toe trekken, maar dat lukte niet. Een rake penalty van Atalanta-spits Ilicic, die dus zijn tweede van de avond maakte, betekende na vijftig minuten spelen de 3-2. Luis Alberto maakte tien minuten voor tijd nog wel gelijk, maar verder kwam Lazio niet. Het team uit Rome heeft door de remise voor de derde keer in vijf duels puntenverlies geleden. Lazio staat nu vijfde, met negen punten achterstand op Napoli.

Bovendien bestaat de kans dat trainer Inzaghi voorlopig geschorst wordt. Hij werd in de slotfase naar de tribune gestuurd vanwege commentaar op de leiding. De coach werd boos omdat Hans Hateboer geel kreeg en niet rood voor een tackle op Stefan Radu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen