Gladon van waarde: "Apart dat ik er naast werd gezet"

17 december 2017, 22:39

Paul Gladon maakte zondag geen deel uit van de basisploeg van Heracles Almelo en daar begrijpt hijzelf maar weinig van. De aanvalsleider kwam in de tweede helft als invaller in het veld en maakte in de slotfase de gelijkmaker tegen FC Utrecht (1-1). Na afloop sprak hij zijn verbazing uit over de keuze van John Stegeman om hem buiten de basis te houden.

Gladon kwam in de 84ste minuut in het veld en schoot in de negentigste minuut de bal tegen de touwen. Daardoor heeft Heracles het tweede punt van het seizoen op vreemde bodem gepakt. "We hebben ons puntentotaal verdubbeld in uitwedstrijden, dus dat is mooi", reageert de spits bij RTV Oost. "En natuurlijk voor mij persoonlijk is het mooi dat je invalt en belangrijk kan zijn voor de ploeg. Je moet hopen op een kans in die paar minuten, dat is gebeurd en dan is het lekker dat hij binnenvalt."

Toch was hij niet blij met zijn reserverol. "Als spits kun je je alleen maar laten zien met doelpunten en dat heb ik vandaag gedaan. Ik vond een beetje apart dat ik er naast gezet werd, maar dat is de keuze van de trainer en dan is het aan mij om positief te blijven en hard te blijven werken." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen