[BUITENLAND] Liverpool haalt uit, goal Balotelli helpt Nice

17 december 2017, 19:40

In de Engelse Premier League heeft Liverpool zonder zich bovenmatig in te spannen gewonnen bij AFC Bournemouth. De aanvalslinie was in de uitwedstrijd weer lekker op dreef en loodste The Reds naar een 0-4 zege in het Vitality Stadium.

Door de overwinning gaat Liverpool voorbij aan Arsenal en bezet het team van Jürgen Klopp weer de vierde plaats. Tegen het team van Nathan Aké ging het heel gemakkelijk voor de Champions League-deelnemer. Na twintig minuten opende Philippe Coutinho de score door mooi te scoren met een uitstekende schuiver. Verdediger Dejan Lovren nam vervolgens de 0-2 voor zijn rekening, waarna man in vorm Mohamed Salah nog voor rust de derde Liverpool-goal produceerde. Het slotakkoord kwam op naam van Roberto Firmino, die scoorde in de 66ste minuut.

Nog zonder Wesley Sneijder is OGC Nice erin geslaagd om de wedstrijd tegen Bordeaux winnend af te sluiten. Mario Balotelli kwam weer eens tot scoren, hij maakte tien minuten voor rust de enige goal. Nice, dat bezig is aan een opmars, staat nu zesde in de Ligue 1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen