Van den Brom na verlies: "We zitten er dicht tegenaan"

17 december 2017, 18:24

Voor de derde keer dit seizoen is AZ onderuit gegaan in een wedstrijd tegen een ploeg uit de traditionele topdrie. Nadat het team eerder al verloor van PSV en Feyenoord werd er zondag met 1-2 verloren van Ajax. Trainer John van den Brom beseft dat zijn formatie er dicht tegenaan zit, maar dat het vandaag net niet wilde lukken. 

"Een aantal jongens was net iets minder dan hun tegenstander", reageerde hij bij RTV Noord-Holland. Dit seizoen verloor AZ ook al van PSV (3-2) en Feyenoord (0-4). "We zitten er dicht tegenaan. Zo kansloos als we thuis tegen Feyenoord waren, dat is vandaag niet gebeurd. Het was een wedstrijd die over en weer ging en daar hebben we net niet het resultaat gehaald dat we heel graag wilden."

Van den Brom is niet te spreken over de manier waarop AZ de penalty tegen Ajax weggaf. Verdediger Pantelis Hatzidiakos greep Klaas-Jan Huntelaar licht vast, waarna Danny Makkelie naar de stip wees. "Je moet altijd zo staan dat je de scheids niet de kans moet geven om een strafschop te geven. Het was licht, maar hij moet dat niet doen. Dan is er helemaal geen discussie."

AZ staat ondanks de nederlaag nog derde in de Eredivisie, met drie punten minder dan nummer twee Ajax.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen